Шкільний портал
Понеділок, 29.04.2024, 00:55
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3748
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2024 » Січень » 10 » Початок реєстрації на  Всеукраїнський природничий еколого-натуралістичний конкурс  "Природа - наш дім"
00:00
Початок реєстрації на  Всеукраїнський природничий еколого-натуралістичний конкурс  "Природа - наш дім"

Початок реєстрації на  Всеукраїнський природничий еколого-натуралістичний конкурс 

"Природа - наш дім"

Оголошуємо початок реєстрації на Всеукраїнський природничий еколого-натуралістичний конкурс "Природа - наш дім". Конкурсні завдання орієнтовані на предмети природничого напрямку та дотичні до них предметів.

До участі запрошуємо учнів 1-11 класів. Мінімальна кількість учасників - 6 учнів. Максимальна - не обмежується.

Сума оргвнеску - 20 грн. з кожного учасника. Перераховується шкільним куратором одним чеком за всіх учасників від  закладу освіти. 

Заявку чекаємо до кінця доби 8 лютого. Сам конкурс відбуватиметься 10-26 лютого (в один чи кілька днів на вибір куратора). 

Тим навчальним закладам, в яких згідно заявки візьмуть участь 50 та більше учнів, ми надішлемо подяку за активну участь. 

Конкурс відбувається завдяки комп'ютерним програмам, які куратору буде потрібно самостійно завантажити з нашого сайту та роздати на комп'ютери. Результати також надсилаються куратором через мережу Інтернет на нашу головну електронну скриньку zno.probne@gmail.com 

Як і в інших наших конкурсах, сплачувати кошти за участь під час реєстрації (до початку конкурсу) НЕ потрібно. Куратор сплачує оргвнесок тільки після проходження учнями конкурсних питань. Таким чином, якщо в навчального закладу не буде можливості провести конкурс, куратор зможе без проблем повернути кошти учням. Підтвердження сплати куратор надсилає в листі разом з результатами. 

Звертаємо увагу на посилені заходи безпеки під час проведення конкурсу. Дуже важливо, щоб конкурс проводився у безпечному місці та з дотриманням всіх можливих заходів безпеки. При оголошенні повітряної тривоги слід терміново перервати проведення конкурсу та перейти у безпечне місце. Продовжити проведення конкурсу дозволяється після відбою повітряної тривоги.


Детальніше про умови можна дізнатись, перейшовши на головну конкурсну сторінку за посиланням:  

https://testportalua.com/index/vseukrajinskij_prirodnichij_ekologo_naturalistichnij_konkurs_quot_priroda_nash_dim_quot/0-477


Щоб завантажити бланк заявки, натисніть на посилання: 

https://testportalua.com/load/0-0-0-2686-20


Щоб завантажити програму для діагностики комп'ютерів та демонстрації можливостей програми, натисніть на посилання:

https://testportalua.com/load/0-0-0-2685-20


Увага! 

Дозволяється проводити конкурс онлайн за умови, що Ваш навчальний заклад на час проведення конкурсу перебуває на дистанційному навчанні. Онлайн в нашому розумінні означає, що учні завантажать програму на свої комп'ютери самостійно (чи з допомогою батьків), пройдуть конкурсні питання та надішлють шкільному куратору файл з результатом. Шкільний куратор збере всі файли, сплатить оргвнесок, заповнить заявку та надішле все це нам одним листом.

 

 

 

УВАГА! 

Учням, які бажають взяти участь у конкурсі та мають близьких родичів, які захищають чи захищали нашу Батьківщину від російської агресії (батьки, рідні брати, сестри) - участь безкоштовна. Але при цьому у заявці все одно повинно бути мінімум 6 учнів, сплата оргвнеску за участь яких відбуватиметься згідно правил.

 

 

 

 

 

 

 

Будемо чекати Вашої заявки.

 

Якщо Ви переглядаєте це повідомлення зі смартфону, натисніть на посилання  https://viber.com/  та приєднуйтесь до нашої спільноти у Viber.

Також запрошуємо Вас та Ваших колег приєднатись до нашої спільноти у Facebook: https://www.facebook.com/groups/207547335672903/


 

Якщо у Вас є питання – напишіть нам на нашу головну електронну скриньку:  zno.probne@gmail.com

 

З повагою, колектив «Шкільного порталу»

 

 

 

Переглядів: 6969 | Додав: Ростислав | Теги: еколого-натуралістичний, на, куратор, початок, Природа - наш дім, Програма, реєстрації, конкурс, природничий, Всеукраїнський, оголошення | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024