Шкільний портал
Четвер, 02.05.2024, 08:45
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3748
Статистика

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0
Головна » 2023 » Вересень » 12 » Початок реєстрації на VІІ щорічний Всеукраїнський національно-патріотичний конкурс "Я - козацького роду!"
07:50
Початок реєстрації на VІІ щорічний Всеукраїнський національно-патріотичний конкурс "Я - козацького роду!"

Початок реєстрації  

на VІІ щорічний Всеукраїнський національно-патріотичний конкурс  

"Я - козацького роду!"

Оголошуємо початок реєстрації на VІІ щорічний Всеукраїнський національно-патріотичний конкурс "Я - козацького роду!" 2023 року. 

До участі запрошуємо учнів 2-11 класів ЗНЗ, професійно-технічних училищ, гімназій, ліцеїв, позашкільних закладів. Приєднуйтесь!

Вартість участі для кожного учасника (оргвнесок) складає 20 грн. Мінімальна кількість учасників від навчального закладу – 6 учнів. Максимальна - не обмежується. 

Оскільки 28 липня 2023 року Президент України Володимир Зеленський підписав указ про зміну дати святкування Покрови Пресвятої Богородиці, а з ним автоматично  й Дня Українського козацтва і Дня захисників і захисниць України з 14 жовтня на 1 жовтня в зв'язку з переходом Православної церкви України та Української греко-католицької церкви на новоюліанський календар, терміни конкурсу змінено, порівняно з попередніми роками. 

Конкурс відбуватиметься в період з 01 по 18 жовтня (на вибір куратора). Але оскільки є ще невизначеність, заявки реєструватимемо в цьому році й протягом періоду конкурсу, аж до кінця доби 10 жовтня. Тому для тих навчальних закладів, хто по звичці буде відзначати День Українського козацтва 14 жовтня, нічого не зміниться. Зареєструватись, провести та надіслати результати  встигнете. 

Конкурс, як завжди, відбувається завдяки комп'ютерним програмам, які куратору буде потрібно самостійно завантажити з нашого сайту та роздати на комп'ютери. Результати також надсилаються куратором через мережу Інтернет на нашу головну електронну скриньку zno.probne@gmail.com 

Як і в попередніх роках, сплачувати кошти за участь під час реєстрації (до початку конкурсу) НЕ потрібно. Куратор сплачує оргвнесок тільки після проходження учнями конкурсних питань. Таким чином, якщо в навчального закладу не буде можливості провести конкурс, куратор зможе без проблем повернути кошти учням. Підтвердження сплати куратор надсилає в листі разом з результатами. 

Звертаємо увагу на посилені заходи безпеки під час проведення конкурсу. Дуже важливо, щоб конкурс проводився у безпечному місці та з дотриманням всіх можливих заходів безпеки. При оголошенні повітряної тривоги слід терміново перервати проведення конкурсу та перейти у безпечне місце. Продовжити проведення конкурсу дозволяється після відбою повітряної тривоги.

Щоб детальніше ознайомитись з умовами, перейдіть на сторінку конкурсу за посиланням:

https://testportalua.com/index/0-81

 

Бланк заявки можна завантажити за посиланням:

https://testportalua.com/load/0-0-0-696-20

 

Демонстраційну версію програми (для ознайомлення та діагностики комп'ютерів) необхідно завантажити за цим посиланням:

https://testportalua.com/load/0-0-0-695-20

 

Увага! Якщо в період проведення конкурсу Ваш заклад освіти буде перебувати на дистанційному навчанні, дозволяється проводити конкурс дистанційно.

Це означає, що учні завантажать програму на свої комп'ютери самостійно (чи з допомогою батьків, шкільного куратора), пройдуть конкурсні питання та надішлють шкільному куратору файл з результатом. Шкільний куратор збере всі файли, сплатить оргвнесок, заповнить заявку та надішле все це нам одним листом.

Учням, які бажають взяти участь у конкурсі та мають близьких родичів, які захищають чи захищали нашу Батьківщину від російської агресії (батьки, рідні брати, сестри) - участь безкоштовна. Але при цьому у заявці все одно повинно бути мінімум 6 учнів, сплата оргвнеску за участь яких відбуватиметься згідно правил. 

 

Будемо чекати Вашої заявки.


Якщо Ви переглядаєте це повідомлення зі смартфону, натисніть на посилання  https://viber.com/  та приєднуйтесь до нашої спільноти у Viber.

Також запрошуємо Вас та Ваших колег приєднатись до нашої щойно створеної спільноти у Facebook: https://www.facebook.com/groups/207547335672903/


 

Якщо у Вас є питання – напишіть нам на нашу головну електронну скриньку:  zno.probne@gmail.com

 

З повагою, колектив «Шкільного порталу»

 

 

 

Переглядів: 7581 | Додав: Ростислав | Теги: демонстраційна, Захисниць, я - козацького роду, Захисників, України, День, конкурс, заявка, Козак, реєстрація, козацтва, Богородиці, Програма, Покрова, Пресвятої | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024