Шкільний портал
Четвер, 19.09.2024, 17:35
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Наше опитування
Чи подобаються Вам наші конкурси
Всього відповідей: 781
Статистика

Онлайн всього: 9
Гостей: 8
Користувачів: 1
tanyaaynat20
Головна » 2024 » Вересень » 10 » Початок реєстрації   на VІІІ щорічний Всеукраїнський національно-патріотичний конкурс   "Я - козацького роду!"
09:12
Початок реєстрації   на VІІІ щорічний Всеукраїнський національно-патріотичний конкурс   "Я - козацького роду!"

Початок реєстрації  

на VІІІ щорічний Всеукраїнський національно-патріотичний конкурс  

"Я - козацького роду!"

Оголошуємо початок реєстрації на VІІІ щорічний Всеукраїнський національно-патріотичний конкурс "Я - козацького роду!" 2024 року. 

До участі запрошуємо учнів 2-11 класів ЗНЗ, професійно-технічних училищ, гімназій, ліцеїв, позашкільних закладів. Приєднуйтесь!

Вартість участі для кожного учасника (оргвнесок) складає 20 грн. Мінімальна кількість учасників від закладу світи – 6 учнів. Максимальна - не обмежується. 

Конкурс відбуватиметься в період з 01 по 18 жовтня (на вибір куратора). Заявки реєструємо до кінця доби 30 вересня.

Конкурс, як завжди, відбувається завдяки комп'ютерним програмам, які куратору буде потрібно самостійно завантажити з нашого сайту та роздати на комп'ютери. Результати також надсилаються куратором через мережу Інтернет на нашу головну електронну скриньку zno.probne@gmail.com 

Як і в попередніх роках, сплачувати кошти за участь під час реєстрації (до початку конкурсу) НЕ потрібно. Куратор сплачує оргвнесок тільки після проходження учнями конкурсних питань. Таким чином, якщо в навчального закладу не буде можливості провести конкурс, куратор зможе без проблем повернути кошти учням. Підтвердження сплати куратор надсилає в листі разом з результатами. 

Звертаємо увагу на посилені заходи безпеки під час проведення конкурсу. Дуже важливо, щоб конкурс проводився у безпечному місці та з дотриманням всіх можливих заходів безпеки. При оголошенні повітряної тривоги слід терміново перервати проведення конкурсу та перейти у безпечне місце. Продовжити проведення конкурсу дозволяється після відбою повітряної тривоги.

Щоб детальніше ознайомитись з умовами, перейдіть на сторінку конкурсу за посиланням:

https://testportalua.com/index/0-81

 

Бланк заявки можна завантажити за посиланням:

https://testportalua.com/load/0-0-0-696-20

 

Демонстраційну версію програми (для ознайомлення та діагностики комп'ютерів) необхідно завантажити за цим посиланням:

https://testportalua.com/load/0-0-0-695-20

 

Увага! Якщо в період проведення конкурсу Ваш заклад освіти буде перебувати на дистанційному навчанні, дозволяється проводити конкурс дистанційно.

Це означає, що учні завантажать програму на свої комп'ютери самостійно (чи з допомогою батьків, шкільного куратора), пройдуть конкурсні питання та надішлють шкільному куратору файл з результатом. Шкільний куратор збере всі файли, сплатить оргвнесок, заповнить заявку та надішле все це нам одним листом.

Учням, які бажають взяти участь у конкурсі та мають близьких родичів, які захищають чи захищали нашу Батьківщину від російської агресії (батьки, рідні брати, сестри) - участь безкоштовна. Але при цьому у заявці все одно повинно бути мінімум 6 учнів, сплата оргвнеску за участь яких відбуватиметься згідно правил. 

 

Будемо чекати Вашої заявки.


Якщо Ви переглядаєте це повідомлення зі смартфону, натисніть на посилання  https://viber.com/  та приєднуйтесь до нашої спільноти у Viber.

Також запрошуємо Вас та Ваших колег приєднатись до нашої щойно створеної спільноти у Facebook: https://www.facebook.com/groups/207547335672903/


 

Якщо у Вас є питання – напишіть нам на нашу головну електронну скриньку:  zno.probne@gmail.com

 

З повагою, колектив «Шкільного порталу»

 

 

 

Переглядів: 2101 | Додав: Ростислав | Теги: національно-патріотичний, Всеукраїнський, вікторина, реєстрації, щорічний, на, заявка, Козак, початок, Я - козацького роду!, конкурс, змагання, VІІІ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024