Шкільний портал
Четвер, 25.04.2024, 16:48
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Наше опитування
Чи подобаються Вам наші конкурси
Всього відповідей: 634
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2022 » Вересень » 13 » Початок реєстрації на VІ щорічний Всеукраїнський національно-патріотичний конкурс "Я - козацького роду!"
23:03
Початок реєстрації на VІ щорічний Всеукраїнський національно-патріотичний конкурс "Я - козацького роду!"

Оголошуємо про початок реєстрації 

на VІ щорічний Всеукраїнський національно-патріотичний конкурс

"Я - козацького роду!"

Оголошуємо початок реєстрації на VІ щорічний Всеукраїнський національно-патріотичний конкурс "Я - козацького роду!" 2022 року

До участі запрошуємо учнів 2-11 класів ЗНЗ, професійно-технічних училищ, гімназій, ліцеїв, позашкільних закладів. Вартість участі для кожного учасника (оргвнесок) складає 20 грн. Мінімальна кількість учасників від навчального закладу – 6 учнів.

Заявки реєструємо до кінця доби 10 жовтня. Конкурс відбуватиметься в період з 12 по 18 жовтня (на вибір куратора).

Конкурс, як завжди, відбувається завдяки комп'ютерним програмам, які куратору буде потрібно самостійно завантажити з нашого сайту та роздати на комп'ютери. Результати також надсилаються куратором через мережу Інтернет на нашу головну електронну скриньку zno.probne@gmail.com 

Як і в попередніх роках, сплачувати кошти за участь під час реєстрації (до початку конкурсу) НЕ потрібно. Куратор сплачує оргвнесок тільки після проходження учнями конкурсних питань. Таким чином, якщо в навчального закладу не буде можливості провести конкурс, куратор зможе без проблем повернути кошти учням. Підтвердження сплати куратор надсилає в листі разом з результатами. 

Звертаємо увагу на посилені заходи безпеки під час проведення конкурсу. Дуже важливо, щоб конкурс проводився у безпечному місці та з дотриманням всіх можливих заходів безпеки. При оголошенні повітряної тривоги слід терміново перервати проведення конкурсу та перейти у безпечне місце. Продовжити проведення конкурсу дозволяється після відбою повітряної тривоги.

Щоб детальніше ознайомитись з умовами, перейдіть на сторінку конкурсу за посиланням:

http://testportal.ucoz.com/index/konkurs_quot_ja_kozackogo_rodu_quot/0-81

 

Бланк заявки можна завантажити за посиланням:

 http://testportal.ucoz.com/load/0-0-0-22-20

 

Демонстраційну версію програми (для ознайомлення та діагностики комп'ютерів) необхідно завантажити за цим посиланням:

http://testportal.ucoz.com/load/0-0-0-695-20

 

Будемо чекати Вашої заявки.

Увага! Термін реєстрації продовжено!

Повідомляємо, що у зв'язку з складною ситуацією, яка склалась сьогодні (10.10.2022 р.), та у зв'язку з неможливістю наразі часині навчальних закладів України здійснити реєстрацію на конкурс, прийняте рішення продовжити реєстрацію на 2 дні: до кінця доби 12 жовтня. Надсилайте заявки, ми їх приймемо. Також повідомляємо, що ми продовжили й термін проведення конкурсу. Дозволяється проводити конкурс до 25 жовтня включно. Але звертаємо Вашу увагу, що листи з результатами ми чекаємо теж до кінця доби того ж таки 25 жовтня. 

Якщо у Вас є питання – напишіть нам на нашу головну електронну скриньку:  zno.probne@gmail.com

З повагою, колектив «Шкільного порталу»

 

 

 

 

Переглядів: 2423 | Додав: Ростислав | Теги: реєстрація, тестування, Всеукраїнський, рід, патріотичний, результати, конкурс, Козак, національно, вікторина, заявка, я - козацького роду, змагання | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024